”Flexibel och träffsäker”

Roland Wiklund, Affärsområdeschef på Newsfactory

Vi har använt oss av Anders tjänster som AD/formgivare under flera års tid, och vi har alltid varit nöjda med det som han presterat. Då vi i många fall har uppdragsgivare i vår tur är det viktigt att ha en underleverantör som är både flexibel och träffsäker i sin leverans. Jag kan starkt rekommendera Unodesign!

”Kommer alltid med fräscha förslag”

Kicki Hägervik Ohlsson, Marketing Manager på Tour Africa

Jag har varit kund hos Unodesign sedan starten. Om man gillar att göra det enkelt för sig är det ett hett tips att bli kund här. Företaget har aldrig missat en deadline och kommer alltid med fräscha förslag när man kört fast på marknadsavdelningen. Tillgängligheten och snabbheten är över det förväntade och vad man som kund egentligen skall kunna kräva. Allt detta till rimliga priser! Att de dessutom jobbar i nätverk med specialister för övriga tjänster man kan tänkas behöva gör saken just fine – mitt val är lätt Unodesign!

”Inspirationen flödar”

Christina Norlander, VD på Chanor

Anders på Unodesign har arbetat fram logotyper med tillhörande grafisk design till båda mina verksamheter; Chanor och Stockholm Medical Spa. Jag tycker han gör ett mycket bra jobb! Inspirationen flödar och vi har alltid lätt att bolla idéer och få till kommunikationen! Rekommenderas!

”En resurs i företaget”

Olof Elwin, VD och Coach på Spartan Training

Vi på Spartan Training har under snart fem år arbetat med Anders Ljung och Unodesign. Under hela tiden har det infunnits sig en stark känsla av engagemang och lyhördhet. Anders lyckas, ofta med endast liten input, förstå och kreera budskap som går i linje med vad vi innerst inne tänkt och velat. Han är en resurs i företaget – och det är mycket värdefullt!

”Enkel att arbeta med”

Marta Jarzabek Hulthén, Head of Marketing på SF Anytime

Jag kan varmt rekommendera Anders och Unodesign! Han är kreativ, lyhörd, leveranspålitlig och enkel att arbeta med. För oss på SF Anytime har Anders bland annat utformat print- och webbannonsering, SmartTV-kampanjer samt diverse logotyper. Vi är mycket nöjda med resultatet!